Website Gezond Gemak

gezondgemakzwolle

gezondgemakzwolleEen website met WordPress gemaakt. Speciaal aan deze website zijn de online bestelformulieren voor broodjes, verse sappen, maaltijden en fruitmanden. Als het eenmaal goed loopt en de bestellingen gaan niet allemaal meer per telefoon of via de winkel, dan komt er een koppeling met iDeal. Je bestelling kan je dan ophalen in de winkel of het wordt bezorgd!

Voor de bestelformulieren is gebruik gemaakt van Gravity Forms. Een plugin waarmee je eenvoudig formulieren bij elkaar kan klikken. Deze formulieren kunnen ook gebruik maken van speciale velden waardoor je er makkelijk een bestel- of reserveringsformulier van maakt. De bedragen worden automatisch opgeteld en je hoeft alleen nog maar op verzenden te klikken. De klant en jij krijgen allebei een bevestiging in de mail. Alle inzendingen worden ook bewaard in het beheer van de website.

www.gezondgemakzwolle.nl