Bestelformulieren + iDeal koppeling

Heeft u maar een aantal producten en is het niet nodig om een webshop hiervoor te laten maken? Dan kan u ook een bestelformulier laten maken, waarbij het ook mogelijk is deze te koppelen aan iDeal.

Deze mogelijkheid bieden wij alleen aan in combinatie met het onderhoudssysteem/CMS WordPress. Wij voegen hier dan de betaalde plugin Gravity Forms aan toe. Voor de extra mogelijkheid van betalen met iDeal installeren wij ook de door Pronamic ontwikkelde plugin “iDeal voor Gravity Forms” toe.

Deze combinatie maakt het mogelijk om voor een redelijk tarief toch diensten of producten aan te bieden op uw website. Bijvoorbeeld voor het aanbeiden van een workshop, het kunnen maken van een reservering, of het aanmelden als lid.

Een voorbeeld hier van is te vinden op de website van Gezond Gemak Zwolle.

Een voorbeeld van een aanmeldformulier:  zelfstandigen platform Zwolle Zuid; zpzz.nl