Vacaturekrant RESPO

respo vk cover

respo vk coverOok op zoek naar een leuke vacature bij RESPO? Op woensdag wordt de vacature krant uitgedeeld, met heel veel leuke uitdagingen. Zit er wat voor jou bij?

Respo International voelt zich verantwoordelijk voor het ontwikkelen en stimuleren van sport- en bewegingsactiviteiten voor gehandicapten. Wij vinden dat sport en beweging van cruciaal belang is bij de sociale en fysieke revalidatie van mensen met een beperking. Daarnaast geloven wij in “The joy of movement”. Mensen hebben veel plezier tijdens het sporten en voelen zich er zichtbaar beter door. Daarom heeft Respo International als doel om zoveel mogelijk gehandicapten kennis te laten maken met recreatief sporten en bewegen, waarbij we uitgaan van de mogelijkheden die ieder mens heeft.

Meer informatie op www.respo.org

respo vacature binnen

respo vk achter