Website Camperadviesbureau

HP website CAB

Marten Merkus is in 2006 voor zichzelf begonnen met Camper Adviesbureau. Hij kan u met zijn jarenlange ervaring voorzien van een goed advies bij  de aanschaf van uw nieuwe camper.  Zoals hij zelf heeft ervaren is een goed en eerlijk advies hierbij zeer van belang. Ook al jarenlang van plan om een eigen camper aan te schaffen? Bel hem gerust eens op en bekijk website.
Voor de website is gekozen voor een wat groter lettertype dan standaard ivm de leesbaarheid voor de oudere doelgroep. De website heeft geen CMS en wordt geupdate via het bijwerken van de html-pagina’s, doordat er gebruik gemaakt wordt van CCS (cascading style sheets) kan er makkelijk wat veranderd worden zonder dat de vormgeving veranderd. De website wordt door de klant zelf bijgehouden. 

Inmiddels zijn de werkzaamheden weer gestaakt in 2009 en is de website niet meer online.